Naamloos-1.png

WERKEN BIJ

Werken bij

Werken bij van der Pol betekent een afwisselende baan waarbij geen dag hetzelfde is. Wij bedenken, produceren en monteren veel uiteenlopende reclame-uitingen. Van een visitekaartje tot een complete carwrap en van verlichte doosletter tot een full colour sticker en alles daar tussenin. 

Kortom, mooie dingen maken dat doen we graag, met een enthousiast team van professionals staan we dagelijks klaar om dit te realiseren.


Kleine en grote oplossingen

Ons hart gaat sneller kloppen van mooie reclame. Hoe groot of klein een opdracht is doet er voor ons niet toe. Elk project gaan we met hetzelfde enthousiasme aan en voeren we met dezelfde nauwkeurigheid uit. Een logo plakken we op een bakfiets net zo strak als op een vrachtwagen.

Herken jij jezelf in bovenstaande en wil je samen met ons mooie dingen maken? Kijk dan eens bij onze vacatures op deze pagina. 


Hier een overzicht van de vacatures


Wij zijn een erkend leerbedrijf voor de opleidingen Allround signmaker, Signmaker specialist en Allround mediamaker/DTP. 

WAAROM KIEZEN VOOR VAN DER POL?

" Als de lat hoog ligt en onze opdracht niet alleen vraagt om uitvoeren maar meedenken, dan werken we graag met Van der Pol. Het helpt natuurlijk ook dat het leuke gasten zijn die bij ons in de buurt zitten. "

Jeroen van den Berg, Doen Communicatie

  • Altijd op tijd
  • > 35 jaar ervaring
  • Persoonlijk contact, altijd één aanspreekpunt
  • Goede garanties
  • Hoogste kwaliteit materiaal, beter is er niet
  • Geavanceerde werkplaats met state of the art machinepark 

3M Preferred Carwrapper

WIJ HELPEN JE GRAAG!

Heb je vragen of wil je een afspraak?

Bel 0180 - 616 018 of mail naar info@polreclame.nl.

Url
Bedrijfsnaam
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Vraag / Opmerking
Verzenden