Reclamebureau Werkendam

Uw organisatie, product en/of dienstverlening op creatieve wijze in de markt zetten? Met als resultaat meer klanten en omzet met advertising. Benieuwd hoe wij dit aanpakken? Reclamebureau Van der Pol realiseert dit graag voor u! 

Van der Pol is een professioneel reclamebedrijf met veel ervaring op het gebied van binnen- en buitenreclame. 

Na vele jaren ervaring en ontwikkeling zijn we over de volle breedte van ons vak actief: van een eenvoudig naambordje tot complete gevelstyling, wallcovering, raambelettering, wegbewijzering en meer.

Wat doet een reclamebureau?

Uw bedrijf is succesvol, maar u wilt u nog beter onderscheiden van uw concurrenten? Neem dan eens contact op met een reclamebureau zoals Van der Pol in Barendrecht.
Een reclamebureau vertaalt uw verhaal en doelen in effectieve communicatiemiddelen en campagnes.


Kortom: een reclamebureau helpt u dus met reclame maken. 

Met opvallen, gezien worden en uiteindelijk meer klanten en dus omzet binnen te halen.
Om dat te bereiken werken er meestal meerdere specialisten bij zo’n bureau. Ze hebben onder meer kennis van marketing, strategie, grafische vormgeving, opmaak, fotografie, video, tekstschrijven, webdesign en social media. 


Je kunt dus voor al je communicatiewensen bij het bureau terecht.

Waarom kiezen voor Van der Pol Reclamebureau?

U hebt een bedrijf maar u weet niet goed hoe u de marketing en reclame moet aanpakken. Bovendien wilt u zich focussen op uw onderneming en de markering uit laten voeren door mensen die hier ervaring mee hebben, de reclamemarkt door en door kennen. 

Hieronder zullen we enkele voordelen bespreken indien u ervoor kiest Van der Pol Reclame in te schakelen voor de marketing van uw bedrijf:

Neem contact met ons op voor vragen

- Veel kennis van marketing en reclame:

Een van de belangrijkste voordelen het inschakelen van Van der Pol Reclame is dat we veel kennis hebben op het gebied van marketing, reclame en branding. Dat is erg belangrijk, zeker als u ervoor hebt gekozen reclame en marketing uit te besteden aan een reclamebureau.

- Betrokken bij uw bedrijf:

Van der Pol Reclamebureau Werkendam is zeer betrokken bij uw bedrijf en denkt graag met u mee. Uw wensen realiseren is ons voornaamste doel. We zijn geïnteresseerd in wat u doet en tonen daarbij graag betrokkenheid door ons te verdiepen in uw producten of diensten. Alleen op deze manier kunnen we de juiste doelgroep aanspreken met onze marketing diensten. Ook zoeken we regelmatig contact met u om de voortgang te bespreken.

- Geld besparen:

Marketing en reclame wordt steeds duurder. Zeker als uw bedrijf hier personeel voor aan zou moeten nemen. 

Dit is iets wat we ons maar al te goed realiseren. We houden rekening met uw budget en ze zullen er alles aan doen om het budget te beperken. Door Van de Pol in te schakelen heeft u een heel team in dienst met de juiste kennis en ervaring die uw wensen realiseert.

Neem een kijkje op onze website en aanschouw welke bedrijven we al eerder succesvol hebben geholpen!

- Autoreclame voorbeelden

- Van alle markten thuis:

Van der Pol Reclame doet vaak dingen op veel verschillende vlakken. Zo kunnen we u helpen bij het doen van marktonderzoek om de behoeften van de doelgroep van uw bedrijf of product te achterhalen. Ook helpen we u bij het ontwikkelen en ontwerpen van uw huisstijl, het inrichten en uitvoeren van campagnes via verschillende kanalen. Zo zijn wij een reclamebureau Werkendam die zich bezighoudt met sign & print, interieur, expositie & events en merkbeleving. Maar ook voertuigbelettering, outdoor en gevel reclame, stickers en marketing. De mogelijkheden zijn eindeloos!

- Heldere marketing en reclame aanpak:

Als onderneming bent u gebaat bij een duidelijke aanpak zodat u zich kunt focussen op uw onderneming. Van der Pol Reclame kan een uitgebreid plan voor u maken, rekening houdend met uw budget. Met een goed doordacht plan weet u precies wat ons doel is.
Reclamebureau Werkendam

Sander en zijn team hebben al jaren het beletteren van ons wagenpark en onze panden onder zijn beheer, ze doen dat altijd netjes en vakkundig, denken mee, geven goede feedback en maken mooie  duidelijke voorstellen. Maar ook snel en voor een eerlijke prijs! "

Gert van Dobben
van Huizen totaalbouw

Nu alweer een aantal jaren zijn Sander en Dave van van der Pol reclame mijn steun en toeverlaat wat mijn stickerwerk aangaat. En verzorgen zij ook mijn gehele merchandising! Kan niet anders zeggen dat het bij deze jongens draait om kwaliteit, vakwerk en snelheid.... en dat is precies mijn ding! "

Bo Bendsneyder
WK Moto2 SAG Racing team

" Al 35 jaar verzorgt van der Pol de reclame van ons wagenpark. In de afgelopen jaren zijn er al weer heel wat auto's in onze nieuwe huisstijl naar volle tevredenheid gestyled. Ook het nieuwe uiterlijk van onze winkels is door de mannen perfect verzorgd! "

Leendert Jan Pot
Bakkerij Pot

" Van der Pol Reclame komt altijd na wat ze zeggen en dat is erg prettig! Meedenken gaat automatisch daar hoef je niet om te vragen.
Daar kan je dus op vertrouwen, als er ineens een onvoorzien haast klusje komt zullen ze alles doen om het voor elkaar te krijgen."

Pim Poppeliers
Polmai Brandbeveiliging
Altijd op tijd
35 jaar ervaring
Persoonlijk contact, altijd één aanspreekpunt
Goede garanties
Hoogste kwaliteit
materiaal, beter is er niet
Projecten waar wij trots op zijn!

Carwrap Skoda Enyaq iV
Beanie F&H Racing Team
Wagenpark Polmai


Neem vrijblijvend contact met ons op.


Contact formulier
VAN DER POL Premium Signmakers