Console boat Revolt

Deze console boat, eveneens het dak, hebben wij voorzien van een mat grijze wrap, in opdracht van John Biesheuvel watersport. Het logo hebben wij subtiel op de zijkant aangebracht.

Bootreclame Nias Watersport

Bij en bedrijf wat handelt in watersport accessoires hoort natuurlijk een boot en dan uiteraard met belettering. Voor Nias watersport hebben we deze bootbelettering mogen maken. Belettering van zilver, blauw en opvallend rood, dat springt er wel uit.

van Gelder Groente & Fruit Vrachtwagen combinatie

Voor Van Gelder Groente & Fruit verzorgen we al meerdere jaren de belettering van het gehele wagenpark. Nu was het de beurt voor een nieuwe Volvo cabine met een 13,60 trailer.

Inhuis Plaza autoreclame

Voor Inhuis Plaza mochten we het wagenpark een nieuwe look en feel geven welke meer bij de huisstijl past.

Het bijzondere hieraan was dat naast er 2 modellen auto's waren er ook 1 voor de nieuwe Belgische vestiging bestemd was, 

Villex vastgoedbescherming wagenpark

Onlangs hebben we voor Villex het gehele wagenpark mogen beletteren in de nieuwe huisstijl.
De vraag van Villex was om op alle voertuigen dezelfde uitstraling mee te geven die conform de nieuwe huisstijl is.

Puzzles Food truck wrap

Voor Puzzles mochten we een blauwe verkoopauto omtoveren tot überhippe foodtruck!

Het design werd aangeleverd en moesten wij vertalen naar de vele deurtjes, scharniertjes en hoekjes zodat de vlakverdeling mooi uit kwam.

Van der Waal Tuinmachines wagenpark wrap

Voor G.A. van der Waal mochten we de auto's voorzien van de nieuwe huisstijl.

De vraag van de klant is vertaal de 2 primaire kleuren van de huisstijl naar een passende en opvallende reclame op de diverse auto's.

Renes vrachtwagenreclame

Voor Renes mogen wij al jaren het wagenpark voorzien van reclame en ook voor de gevelreclame weten ze ons te vinden. De blauw-gele kleurencombinatie is heel herkenbaar in Rotterdam e.o.

Ford Raptor Snow Camo wrap

Een uitdagende opdracht hebben we uitgevoerd voor Dhr. Buik, door een zwarte Ford Raptor om te toveren tot een Snow camouflage edition.

Het ontwerp en technisch tekenen van de diverse delen hebben wij in eigen beheer gedaan.

Tuk Tuk Fun & Fantasy

Voor Fun & Fantasy hebben we 2 Tuk Tuk's voorzien van de opvallende reclame. Deze tuk tuk's worden ingezet als pendel bus tussen de haven en de boulevard van Scheveningen.


Bakwagen Bakkerij Pot

Naast de mooie gevelreclame van Bakkerij Pot in de nieuwe huisstijl hebben wij ook het wagenpark onderhanden genomen.


Zo zijn de bestaande en nieuwe bakwagens voorzien van een glanzende zwarte basis laag en logo uitgesneden uit volle kleuren vinyl, de full colour afbeelding is op elke bakwagen weer anders.


Bakfiets Gastouder Nathalie

Voor Gastouder Nathalie hebben wij deze bakfiets voorzien van een vrolijke full colour print met daarin haar logo. De wens van Nathalie was op met de kindjes rond te rijden in een vrolijke en opvallende bakfiets. Wat was ze enthousiast over het ontwerp en de uitvoering. Nathalie kan gezien worden met de kindjes!

Wagenpark Schulz Rijnvaart

Onlangs hebben wij voor Schulz Rijnvaart het wagenpark mogen voorzien van nieuwe belettering. Complete vrachtwagens met aanhangers, Peugeot boxer en Iveco bakwagen zijn beletterd met mooie full colour afbeeldingen, biezen en logo's.

Carwrap BMW Oxyma

Voor Oxyma hadden wij al eerder verschillende reclame uitingen verzorgd zoals autoreclame, belettering in het kantoor en wallcovers. En nu mochten we ook met deze BMW carwrap aan de slag. 

Volkswagen up M. de Koning

Voor M. de Koning mochten wij drie Volkswagen up's voorzien van een full colour carwrap en reclame. We hebben voor de klant meerdere opties gemaakt met grappige links naar het woord up, zoals de film Up! 

WAAROM KIEZEN VOOR VAN DER POL?

Het begon met beletteren van een auto maar inmiddels krijgen we al jarenlang goede service en informatie over vele reclame-uitingen die Van der Pol voor Oxyma verzorgd. "

Arjan van Gemeren, Oxyma

  • Altijd op tijd
  • > 30 jaar ervaring
  • Persoonlijk contact, altijd één aanspreekpunt
  • Goede garanties
  • Hoogste kwaliteit materiaal, beter is er niet
  • Geavanceerde werkplaats met state of the art machinepark 

3M Preferred Carwrapper

WIJ HELPEN JE GRAAG!

Heb je vragen of wil je een afspraak?

Bel 0180 - 616 018 of mail naar info@polreclame.nl.

Url
Bedrijfsnaam
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Vraag / Opmerking
Verzenden