Spandoeken Horses en co

Horses en co kwam bij ons met de vraag voor het updaten van het logo. En daar bleef het niet bij! We hebben mooie spandoeken mogen maken die ze monteren aan een oude schuur op het terrein, zo wordt het geheel wat opgevrolijkt en krijgt het gelijk een strakke en professionele uitstraling.

Reclamebord van hout Namink Hoveniers

Voor Namink hoveniers hebben wij al verschillende autobeletteringen mogen uitvoeren en nu ook reclameborden. Deze borden zijn direct op hout geprint, met en zonder witte ondergrond. 

Trapaankleding Keukenstudio Goedhart Keukens

Voor Goedhart keukens hebben wij deze trap aankleding gemaakt door middel van een spandoek. De entree was tijdelijk verplaatst en dit moest duidelijk aangegeven worden. Het reclamebureau van de klant heeft het ontwerp aangeleverd en wij hebben dit geproduceerd en geplaatst.

Spandoek van der Pol reclame

Voor bij ons zelf op het terrein hebben we een groot spandoek ontworpen. Dit de achtergrond waar wij auto's op de foto zetten die wij hebben voorzien van een mooie belettering.

RVS Borden van der Staay

Voor van der Staay hebben wij al meerdere reclame uitingen mogen maken, nu kregen wij de vraag voor borden in RVS look. Deze borden zijn direct geprint op platen met RVS look. Een heel strak en stijlvol resultaat. 

Gevelreclame GKB

Onlangs hebben wij voor GKB de gevelreclame mogen verzorgen op het nieuwe pand. Twee logo's aan beide zijde van het pand. Na de autoreclame die wij verzorgen voor GKB was dit een mooie uitdaging.

Gevelreclame Bakkerij Pot

Voor Bakkerij Pot verzorgden wij al de autoreclame en zijn nu ook gevraagd voor het verzorgen van de gevelreclame. De bestaande gevelreclame was aan vervanging toe en kon gelijk uitgevoerd worden in de nieuwe huisstijl. Mooie hoogglans zwarte panelen en duidelijke reclame. Dat valt zeker op! 

WAAROM KIEZEN VOOR VAN DER POL?

" Al 30 jaar verzorgt van der Pol de reclame van ons wagenpark. Dit jaar zijn alweer 3 auto's in onze nieuwe huisstijl naar volle tevredenheid gestyled. Ook het nieuwe uiterlijk van onze winkels is door de mannen perfect verzorgd! "

Leendert Jan Pot, Bakkerij Pot

  • Altijd op tijd
  • > 30 jaar ervaring
  • Persoonlijk contact, altijd één aanspreekpunt
  • Goede garanties
  • Hoogste kwaliteit materiaal, beter is er niet
  • Geavanceerde werkplaats met state of the art machinepark 

3M Preferred Carwrapper

WIJ HELPEN JE GRAAG!

Heb je vragen of wil je een afspraak?

Bel 0180 - 616 018 of mail naar info@polreclame.nl.

Url
Bedrijfsnaam
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Vraag / Opmerking
Verzenden