Wallcovering Julia Internaat

Bij het Julia Internaat hebben wij de speelruimte en de kantine opgevrolijkt met leuke prints.

Wallcovering Tsubaki

Bij Tsubaki Europe hebben wij een aantal wallcovers mogen plaatsen in de vorm van een textielframe.

Raamreclame Schoon Juweel

Een subtiele maar mooie raamreclame voor Schoon Juweel. De teksten zijn uitgespaard uit een strook opal frost folie. zo blijft de winkel en etalage nog goed zichtbaar en is de winkel toch duidelijk herkenbaar. 

Raamfolie F&H Crone

Bij F&H Crone hebben wij de entree voorzien van raamfolie. Hiervoor hebben wij de vlam uit het logo uitvergroot geprint op opal frost folie. 

Beursstand Thermatras

Voor Thermatras hebben wij een beursstand verzorgd. Deze beursstand is super mobiel, de gehele achterwand past in het meubel wat hier als balie gebruikt wordt. Zo is deze beursstand heel handig mee te nemen en te vervoeren.

Digital Signing F&H Crone

Onlangs hebben wij bij F&H Crone een digital signing zuil afgeleverd. Deze nemen zij mee naar beurzen om daarop bedrijfsfilmpje en brochures te laten zien. Als de zuil op kantoor staat, staat deze bij de ingang en heten ze hierop mensen welkom met een aankondiging, maar kunnen ze ook de actuele weersverwachting en laatste nieuws laten zien.

Reclamematten GJV Export

In opdracht van GJV Export hebben wij deze reclamemat gemaakt. Volledig in de kleuren van de huisstijl, scherpe print en mooie diepe kwaliteit. De klant was zeer tevreden en kan er weer even mee vooruit!

Restyling Food@work

In opdracht van reclamebureau 2 Mèt hebben wij de productie en belettering verzorgd bij diverse locaties van Food@work. Een totale restyling van deze bedrijfskantines. 

Bewegwijzering Theater het Kruispunt

Bij Theater het Kruispunt mochten wij de routing en bewegwijzering plaatsen. De route hebben we uitgezet, bepaald en geplakt. Denk hierbij aan symbolen voor sanitaire voorzieningen en lift, de deurbelettering voor de diverse ruimtes en de bewegwijzering.

Wallcovering Theater het Kruispunt

In opdracht van Gemeente Barendrecht hebben wij bij Theater het Kruispunt in Barendrecht diverse wallcovers mogen plaatsen in het verbouwde verzamelgebouw, waar ook o.a. de lokale radiozender en bibliotheek zijn gevestigd. Grote wallcovers van diverse foto's uitgevoerd in folie.

Raambelettering Havensteder

Voor onze klant Havensteder hebben wij al diverse reclameuitingen mogen verzorgen, o.a. in de vele panden van de organisatie, zo ook bij deze vestiging. Hierop zie je het ankerpatroon uit het logo, gesneden uit opal frost folie.

WAAROM KIEZEN VOOR VAN DER POL?

" Van der Pol beletterd ons wagenpark

al jaren naar grote tevredenheid.

Ze onderscheiden zich met een prima prijs/kwaliteits verhouding en goede service. Daarbij zitten ze voor ons dichtbij waardoor wij snel en makkelijk kunnen schakelen. Kleine klusjes kunnen altijd tussendoor, nieuwbouw heb ik geen omkijken naar. "

Jordy van der Stel, Van Gelder Groente & Fruit

  • Altijd op tijd
  • > 30 jaar ervaring
  • Persoonlijk contact, altijd één aanspreekpunt
  • Goede garanties
  • Hoogste kwaliteit materiaal, beter is er niet
  • Geavanceerde werkplaats met state of the art machinepark 

3M Preferred Carwrapper

WIJ HELPEN JE GRAAG!

Heb je vragen of wil je een afspraak?

Bel 0180 - 616 018 of mail naar info@polreclame.nl.

Url
Bedrijfsnaam
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Vraag / Opmerking
Verzenden