KEURMERKEN

3M Select Graphic provider

Als 3M Select Graphic Provider zijn wij door 3M erkend als een van de toonaangevende bedrijven binnen de grafische industrie. Dat betekent dat wij over de juiste expertise en productkennis en het juiste opleidingsniveau beschikken. Wij zijn getraind door 3M en kunnen goede garanties bieden. 


De performance guarantee houdt in dat wij een hoge duurzaamheid op de kleef- en applicatie-eigenschappen kunnen garanderen. Met andere woorden, je project kun je met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Het kwaliteitskeurmerk 3M Select Graphic Provider wordt jaarlijks geëvalueerd. Zo houdt 3M de waarde en kwaliteit op een constant hoog niveau.

3M Preferred Carwrapper

3M is constant bezig met innovatie en levert alleen producten van hoogwaardige kwaliteit. Maar alleen een goed product is niet voldoende. Het is net zo belangrijk om het perfect toe te passen. Daarom heeft 3M een netwerk van de beste specialistische carwrappers opgezet.  En daar zijn wij er één van! Wat betekent dat in de praktijk


Je bent bij ons verzekerd van de uitmuntende kwaliteit van de 3M materialen én van een specialist die door 3M getoetst is op zijn vaardigheden. Als 3M Preferred Carwrapper zijn wij zeer bekwaam in het werken met 3M producten. Ook worden we altijd als eerste geïnformeerd over productlanceringen en nieuwigheden in de markt.

3M Greener Solutions

Bij Van der Pol Reclame & Belettering werken we met 3M Greener Solutions. Milieuvriendelijke folies waarbij duurzaamheid voorop staat, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en performance. In combinatie met inkt op waterbasis is dit een echt groen alternatief.


De PVC-vrije Envision Wrap folie is gemaakt zonder toevoeging van onder andere chloor en weekmakers. De folie laat zich minstens zo goed soepel verwerken als de reguliere folies en is goed bestand tegen zowel hoge als lage temperaturen.  

Erkend Avery verwerker

Van der Pol Reclame & Belettering is erkend Avery verwerker. Dat wil zeggen dat wij de folies van Avery mogen verwerken én dat we de juiste kennis en ervaring hebben om dit op de beste manier te doen. Avery houdt ons op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends en biedt ons trainingen. Daardoor werken wij altijd met de nieuwste technieken en het modernste materiaal.


Avery biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige folies met een duurzaam resultaat.

SI'BON erkend signmaker

Van der Pol Reclame & Belettering ® is aangesloten bij SI'BON. Dit is de branche organisatie voor signreclame. Met het SI'BON keurmerk ben je als klant verzekerd van kwaliteit en professionaliteit.

Het keurmerk wordt alleen toegewezen aan bewezen bonafide en professionele bedrijven. 


SI'BON ondersteunt erkende signbedrijven onder andere op het gebied van technische ontwikkelingen, trends en innovaties, kwaliteitszorg en opleidingen. Ook heeft de branche organisatie MBO beroepsopleiding Signmaker mede tot stand gebracht. Van der Pol Reclame & Belettering hanteert de algemene voorwaarden van SI'BON.

WAAROM KIEZEN VOOR VAN DER POL?

" Dan kan ik nu wel zeggen dat ze altijd klaar staan en goed werk leveren, maar dat klinkt natuurlijk wel weer afgezaagd!. Ook al is het de waarheid.. Beter kan ik zeggen dat wij als Your Parcel Partner niet voor niets voor van der Pol reclame kiezen. De uitstraling van ons pand en onze voertuigen zeggen daarvoor toch genoeg!  "

Peter de Geus, Your Parcel Partner

  • Altijd op tijd
  • > 30 jaar ervaring
  • Persoonlijk contact, altijd één aanspreekpunt
  • Goede garanties
  • Hoogste kwaliteit materiaal, beter is er niet
  • Geavanceerde werkplaats met state of the art machinepark 

3M Preferred Carwrapper

WIJ HELPEN JE GRAAG!

Heb je vragen of wil je een afspraak?

Bel 0180 - 616 018 of mail naar info@polreclame.nl.

Url
Bedrijfsnaam
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Vraag / Opmerking
Verzenden