Duurzaam ondernemen

 

Duurzaam ondernemen

Bij Van der Pol zijn wij ervan overtuigd dat ieder beetje helpt. Daarom proberen wij waar dat kan te zoeken naar een duurzame oplossing. 
We gaan zuinig om met energie, beperken het afval in onze productie tot een minimum, we hergebruiken materialen en recyclen waar mogelijk.

Zorgzaam en sociaal ondernemen zijn speerpunten binnen onze missie en bedrijfsvoering. Als bedrijf maken we bewuste keuzes die naast het streven naar kwaliteit  ook rekening houdt met de impact van onze activiteiten op het milieu  en wij hebben oog voor menselijke aspect binnen en buiten ons bedrijf.

Recyclebaar

Wij gunnen producten een tweede of misschien wel een derde leven. Al bij het bedenken van onze projecten wordt gekeken welke producten duurzaam zijn qua levensduur en toepassing. En kijken we waar we ze kunnen hergebruiken als de opdruk aangepast moet worden. 

Ook het scheiden van de verschillende materialen en producten is in ons productieproces verweven. Onze aanpak is ‘circulair’, zonder kwaliteitsverlies!

Hergebruik

Op de afbeelding hiernaast hebben we het oude tafelblad voorzien van een interieurfolie met houtstructuur en is de oude fust voorzien van een full colour wrap om zo dienst te doen als grote eyecather!


Neem vrijblijvend contact met ons op.


Contact formulier