Stickers op rol

Makkelijk en snel stickers bij de hand? De oplossing: Stickers op rol

We’re on a roll!

Rrrrrrollen maar..... Wie denkt aan stickers, denkt vaak aan die grote rollen vol met gezellige rondjes. Deze klassieke variant vind je uiteraard ook bij ons in het assortiment. Handig in gebruik als je bijvoorbeeld cadeautjes moet inpakken in jouw winkel. Strikje erom, logo of felicitatie erop en inpakken maar! Of gebruik ze als sluitzegels op enveloppen en tasjes.

Natuurlijk zijn veel van onze andere stickers ook op rol verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan keuringsstickers. Wel zo handig.


Stickers plakken voordeel pakken

Naast de standaard materialen is er nog veel meer keus: duurzaam papier, blanco etiketten, sprankelend zilver of mooi transparant bijvoorbeeld.

Extra opvallen? Dan zijn onze actiestickers top! Bijvoorbeeld voor kortingen, maar ook voor op verpakkingen zoals smoothies of bonbondoosjes.


Alle vormen mogelijk
Full-colour print
Sluitzegels
Logo, felicitatie of attentie
Opberg dispenser

Dat loopt op rolletjes

  • Kies zelf de richting van de afwikkeling
  • Inclusief handige dispenser
  • Rond, vierkant of eigen vorm
  • Keuze in allerlei materialen
  • Ook voor actiestickers of sluitzegels


Stickers op rol

handzaam en makkelijk

Machine stickers op rol Digisource

Voor Digisource hebben wij machine stickers op rol geleverd. Zijn kunnen deze stickers met hun labelwriter zelf verder aanvullen met nummering en codering van bijvoorbeeld computers.

Logo stickers op rol De Wijngenoten

Voor slijterij De Wijngenoten hebben wij logo stickers op rol geleverd, zij plakken deze op de (cadeau)verpakkingen in de winkel.