Machinestickers

Geen machine de deur uit zonder reclame! Regel het met verzorgde machinestickers.

Heftige stickers!

Hijsmogelijkheden, gevaar, logo-stickers, instructies en ga nog maar even door: er is van alles te vinden op machinestickers, zoals op een tank of pomp. Of wat denk je op de o zo belangrijke safety-stickers? Het is key dat bij dit soort stickers de informatie, netjes, overzichtelijk en helder overkomt. En dat lijkt soms best een uitdaging op zo’n klein stukje vinyl. Geen probleem voor ons! Ons ontwerpteam helpt graag bij het passen en meten om alles duidelijk op de sticker van jouw keuze te krijgen.


Mark your stuff

Machinestickers kunnen ook uitkomst bieden bij assetnummers voor bijvoorbeeld de administratie bij verhuur of bij de markering van gereedschap en machines, zoals accutollen en gereedschapskoffers of landmeetapparatuur. You name it, wij denken mee en printen alles naar jouw wens!


Veiligheidsstickers
Instructiestickers
Logostickers
Bedieningspaneelstickers
Personalisering

Alleen het allerbeste

  • Verschillende materialen voor diverse ondergronden
  • Stickersets voor tank of pomp
  • Safetyinstruction
  • Assetnummers
  • Markering van gereedschap en machines
  • Kleine en grote oplage
  • Verkrijgbaar in doming

Machinewaardig

De machine stickers kunnen naast functioneel ook het product versterken door het herkenbaar te maken in de huisstijl van het bedrijf, zo wordt de machine overal herkent en draagt het bij bij een totale merkbeleving.

Wij denken graag mee vanaf het design tot de uitvoering en of wij hem ook moeten plakken of wrappen of dat je dit zelf doet we zullen dit tot in detail voor je uitwerken.


Machinestickers

een duidelijke herkenning

Keuringsstickers Renes

Keuringsstickers Renes voorop hun (pers)containers met NEN 3140

Machine bedieningspaneel stickers Biezepol

Voor onze klant Biezepol beletteren wij al jaren hun voertuigen en diverse stickers. Nu kregen we de vraag of we ook speciale stickers kunnen maken voor een bedieningspaneel van één van hun machines,

Machine stickers Controle Panel United Rentals

Machine stickers op rol Digisource

Machine stickers United Rentals

Laad meer projecten