Interne Bewegwijzering

Maak van je bezoeker geen zoeker! Dat doe je met goed bedachte bewegwijzering.

Laat je klanten niet verdwalen

De weg kwijt raken als je ergens (voor het eerst) komt. Niets zo vervelend!
Waar is de vergaderruimte? Waar meld ik mij aan? Op welke etage moet ik zijn? Voorkom een negatieve eerste indruk: met duidelijke borden en wayfinding leid je
je bezoekers eenvoudig de weg.


Analoog of digitaal

Naast de statische bewegwijzering van borden en stickers kunnen we ook een digitale zuil of scherm leveren met daar realtime informatie, zo kan je aangeven welke ruimtes zich waar bevinden, kan je hem uitbreiden met een digitale receptie of kan je die belangrijke klant welkom heten door een welkomstboodschap in te stellen.

Naast de standaard uitingen die jezelf achter je computer aan kan passen zitten er ook apps in die je kan weer zegen zoals NS reisinformatie, het weer of het laatste nieuws voor in de wachtruimte.


Deurborden
Aanwezigheidsborden
Looproutes (vloerstickers)
Informatieborden
Digitale receptie

Blijf nog even hangen

Bewegwijzering is er in vele soorten en maten. In onze vaste collectie hebben we zowel kunststof-, glas- als RVS-modellen. Uiteraard zijn andere materialen mogelijk en kunnen we ook een uniek ontwerp maken. Op die manier kan de huisstijl tot in de bewegwijzering doorgevoerd worden. Hiermee creëer je extra herkenbaarheid en zorg je voor een totaalbeleving.Heldere wayfinding

dat scheelt tijd

Vluchtrouteborden

Deze vluchtrouteborden voor in een kantoor zijn direct geprint op plaat. Hierop is duidelijk te zien wat het vluchtroute plan is en waar zich blusmaterialen bevinden.

Bewegwijzering Theater het Kruispunt

Bij Theater het Kruispunt mochten wij de routing en bewegwijzering plaatsen. De route hebben we uitgezet, bepaald en geplakt.

Vluchtrouteborden voor van der Staay

Laad meer projecten