Car Wrappen Alblasserdam

Auto laten carwrappen door ervaren vakmensen met een uniek ontwerp? Pol Reclame is de specialist in carwrapping, automotive styling, ramen tinten, autoreclame en autobelettering. 

Wrap uw auto in een unieke glans, mat, zijdeglans, carbon fibre of brushed metal en laat er een unieke autobelettering opzetten. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij denken graag met u mee! Pol Reclame is de totaalleverancier voor uw reclame diensten.

Wat is Carwrapping?

Is uw auto toe aan een nieuwe kleur? Wrap je auto in elk gewenste kleur, mat of glans. Wij werken met de hoogste kwaliteit wrapfolie.

Car wrapping betekend letterlijk ‘auto inpakken’. Het car wrappen is een techniek die veel wordt gebruikt om voertuigen om te toveren in een reclame- of promotieobject voor bijvoorbeeld uw bedrijf. Uiteraard maakt car wrapping ook het stylen van auto’s mogelijk. Waardoor u zelf, en naar eigen smaak het uiterlijk van uw auto kan bepalen.
Pol Reclame is al jaren gespecialiseerd in het stylen van voertuigen. Wij werken uitsluitend met zeer ervaren monteurs die de wensen en de tevredenheid van onze klanten belangrijk vinden.


Wij werken met speciale wrapfolie die door 3M en Avery ontwikkeld is en die extreem vervormbaar is. Daardoor kunnen we deze folie over de meest complexe vormen plakken en brengen wij de wrapfolie dusdanig aan dat deze de vormen van uw auto helemaal volgen. Ook de spiegels, bumpers en andere onderdelen van uw auto kunnen wij van een unieke look voorzien.

Kleuren wrap

Onze wrapfolie is in verschillende mooie kleuren verkrijgbaar. De ene kleur is nog exclusiever dan de andere kleur. 

De meer ‘unieke’ kleuren hebben een meerprijs ten opzichte van de standaard kleuren, bijvoorbeeld rood metallic of zwart mat.
Car Wrappen Alblasserdam

Neem contact met ons op voor vragen

Waarom carwrapping?

Met het wrappen van uw auto krijgt uw auto op een snelle en relatief goedkope manier een compleet nieuwe en unieke look. Door de wrapfolie is de onderliggende (originele) lak van de auto ook nog eens optimaal beschermd.

U kunt met een wrap de complete look van uw auto snel veranderen. U kunt de auto een andere kleur geven of er een carbon effect aan geven. Dit alles is redelijk snel te realiseren en uw auto hoeft daarvoor niet gespoten te worden.
De wrap kan altijd weer verwijderd worden waardoor de auto direct weer zijn originele kleur terugkrijgt.

Voordelen van Car Wrappen Alblasserdam:
- Een nieuwe en unieke look creëren voor uw auto;
- Een car wrap beschermt uw auto tegen steenslag, krasjes en weersinvloeden;
- Wrappen is voordeliger dan uw auto overspuiten;
- De wrapfolie is eenvoudig te verwijderen;
- Mogelijkheid om uw auto als promotiemateriaal in te zetten door uw logo of tekst te laten bestickeren op uw voertuig.

Let wel, als u uw auto laat wrappen in een andere kleur dient u dit door te geven bij het RDW. Dit kunt u doen via: RDW
Hier zijn overigens géén kosten aan verbonden.

Promotioneel wrappen

Bij Pol Reclame wrappen wij auto’s ook vaak voor promotionele doeleinden. Zo kan elk voertuig als promotieobject gebruikt worden voor bijvoorbeeld een tijdelijke actie binnen uw bedrijf! Wij gebruiken in dit geval een folie die een minder sterk hechtende lijmlaag heeft en er dus makkelijker vanaf gehaald kan worden als de promotie-actie afgelopen is.

Onderhoud carwrap

Het onderhouden van uw gewrapte auto is niet echt anders dan het onderhouden van een gelakte auto:
- Verwijder vuil regelmatig en verwijder vogelpoep zo snel mogelijk. Dat vreet in op de lak, en helaas ook op een wrap;
- Was de auto het liefst met de hand, maar als het niet anders kan, dan is een wasstraat zeker ook geen probleem;
- Heeft u een matte of satijnglans wrap op de auto zitten? Doe er dan nooit een waxlaag op. 

De wrap gaat daar na een tijdje van blinken en dat is nu juist niet het gewenste effect van een matte of satijnglans wrap.
Wij hebben speciale wrap onderhoudsproducten die u eventueel tegelijk bij uw wrap zou kunnen aanschaffen.


Wij voorzien uw auto altijd standaard van een beschermende basislaag. Deze laag zorgt ervoor dat u de eerste bescherming al heeft waardoor u de wrap in de toekomst makkelijker kunt onderhouden. We raden aan om de wrap altijd te onderhouden met de producten die hier speciaal voor bestemd zijn. Infomeer bij ons naar de mogelijkheden.

Wat kost Car wrappen Alblasserdam ?

Er is geen standaardprijs voor een professionele en hoogwaardige carwrap. De kosten van een autowrap zijn afhankelijk van het type auto (oppervlak) en de specifieke wrapfolie die wordt gebruikt. 

Aangezien elke opdracht anders en uniek is geldt dat ook voor de prijs. Daarom is de prijsvariatie groot en afhankelijk van uw wensen. Wij denken graag met u mee en maken een offerte op maat voor u. 

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een prijsindicatie en het bespreken van uw ideeën.

Sander en zijn team hebben al jaren het beletteren van ons wagenpark en onze panden onder zijn beheer, ze doen dat altijd netjes en vakkundig, denken mee, geven goede feedback en maken mooie  duidelijke voorstellen. Maar ook snel en voor een eerlijke prijs! "

Gert van Dobben
van Huizen totaalbouw

Nu alweer een aantal jaren zijn Sander en Dave van van der Pol reclame mijn steun en toeverlaat wat mijn stickerwerk aangaat. En verzorgen zij ook mijn gehele merchandising! Kan niet anders zeggen dat het bij deze jongens draait om kwaliteit, vakwerk en snelheid.... en dat is precies mijn ding! "

Bo Bendsneyder
WK Moto2 SAG Racing team

" Al 35 jaar verzorgt van der Pol de reclame van ons wagenpark. In de afgelopen jaren zijn er al weer heel wat auto's in onze nieuwe huisstijl naar volle tevredenheid gestyled. Ook het nieuwe uiterlijk van onze winkels is door de mannen perfect verzorgd! "

Leendert Jan Pot
Bakkerij Pot

" Van der Pol Reclame komt altijd na wat ze zeggen en dat is erg prettig! Meedenken gaat automatisch daar hoef je niet om te vragen.
Daar kan je dus op vertrouwen, als er ineens een onvoorzien haast klusje komt zullen ze alles doen om het voor elkaar te krijgen."

Pim Poppeliers
Polmai Brandbeveiliging
Altijd op tijd
35 jaar ervaring
Persoonlijk contact, altijd één aanspreekpunt
Goede garanties
Hoogste kwaliteit
materiaal, beter is er niet
Projecten waar wij trots op zijn!

Carwrap Skoda Enyaq iV
Beanie F&H Racing Team
Wagenpark Polmai


Neem vrijblijvend contact met ons op.


Contact formulier
VAN DER POL Premium Signmakers